• CHOPPERS RONDVAART

  • SPIDO.NL

RONDVAART LANGS 3rd CAB Heli’s

Momenteel staan er in de Waalhaven van Rotterdam 77 helikopters van het 3rd Combat Aviation Brigade geparkeerd op het terrein van MRS. Deze worden eind juli terug verscheept naar hun thuisbasis in de USA.
Samen met Spido in Rotterdam had ik het plan bedacht om op 18 Juli 2020 een speciale rondvaart voor vliegtuigspotters te organiseren langs de geparkeerde 3rd CAB Helikopter in de waalhaven.
Echter na mijn testritje met Spido op 11-07-2020 ben ik tot de conclusie gekomen dat een speciale spotters boot niet meer nodig is. Reden hiervoor is dat het terrein inmiddels wat veranderd is; en nu rondom met containers en voertuigen is afgezet 🙁   Je kan dus nog wel prima met de normale havenrondvaart van Spido.nl langs de kade varen en vanaf het dakterras alle heli’s zien of tellen vanaf je foto’s. Zelf kon ik 18 Apache nummertjes van mijn foto’s lezen.

De boot mag de kade tot op slechts 50 meter naderen en omdat de boot een dakterras heeft, heb je goed zicht op de geparkeerde helikopters. De heli’s zijn nog best aardig te fotograferen en zijn daadwerkelijk ook allemaal waar te nemen/tellen; zie onderstaande foto’s voor een impressie.

Nu er geen speciale rondvaart komt, verwijs ik je verder naar de website van Spido.nl (zie: Havenrondvaart Rotterdam). Boekingen dienen dus op de website van Spido te worden gedaan. Let op: reserveren van dag/tijdstip is verplicht!
Bij deze wil ik Spido bedanken voor hun enthousiaste medewerking.

SPIDO: Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie? U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 010 – 275 99 99
ROTTERDAM 3rd COMBAT AIR BRIGADE BOAT TOUR

January 2020 – October 2020

OVERZICHT VAN DE GEPARKEERDE HELIKOPTERS

CLICK FOR ATLANTIC RESOLVE OVERVIEW

click on picture below
© GMAP.NL All rights reserved. All content on this site is the property of Global Military Aviation Photography (GMAP.NL) and is protected by U.S., Dutch and other foreign copyright and trademark laws.
error: GMAP Copyright ©